COVID-19: Current situation

Ellen's pagina op HikrPhoto gallery (50)

By Publication date · By Popularity · Last favs · Last CommentJournal (3)

By post date · By hike date

Norway    
15 Apr 08
Sneeuwschoenwandelen in Skarvheimen (nabij Jotunheimen), Noorwegen
In april 2008 heb ik een prachtige sneeuwschoenwandeltocht in de Skarvheimen, Noorwegen gemaakt. Graag laat ik jullie de foto's zien.
Published by ellen2 18 October 2010, 22h39 (Photos:21 | Comments:1)
Alicante   T2  
11 Feb 08
Klauteren op Monte Ponoch
Niet velen weten dat achter Benidorm een prachtig berglandschap ligt, met mooie wandelmogelijkheden. Er wordt ook geklommen, maar of dat interessant is, kan ik niet beoordelen. Ik wandel en klauter zo nu en dan met een lokaal wandelclubje met veel expats, de Costa Blanca Mountain Friends...
Published by ellen2 18 October 2010, 22h14 (Photos:15)
Piemonte   T2  
 
Voettocht door het Val Grande nationaal park
ROUTE De laatste week van september 2010 heb ik een mooie trekking gemaakt in het Val Grande nationaal park. De eerste dag liepen we een dagtocht vanaf Malesco over de Testa Mater en een ten zuiden van deze top gelegen pas (1500 meter stijgen en dalen). De tweede dag startten we de klassieke trekking door het park, van Malesco...
Published by ellen2 18 October 2010, 18h13 (Photos:14)
All my reports(3)


NKBV zwerftochtenWoon je in Nederland en ben je bergwandelaar, loop dan eens mee met de NKBV zwerftochten. Dit zijn geen begeleide wandeltochten maar pittige weekends die je zo zwaar kan maken als je zelf wil.
Het programma staat op

http://home.hccnet.nl/willem.tilanus/

Nederlandstalig wandelforum Tweevoeter.netEen goed Nederlandstalig wandelforum is WWW.TWEEVOETER.NET, een initiatief van Wessel Zweers. Dit forum is breder dan alleen bergwandelen maar biedt wel leuke en gebruiksvriendelijke mogelijkheden om berichten te plaatsen en albums te publiceren.