Ellen's pagina op HikrGalerie (50)

Nach Publikationsdatum · Nach Popularität · Letzte Favoriten · Zuletzt kommentiertJournal (3)

Nach Publikation Datum · Nach Tour Datum

Norwegen    
15 Apr 08
Sneeuwschoenwandelen in Skarvheimen (nabij Jotunheimen), Noorwegen
In april 2008 heb ik een prachtige sneeuwschoenwandeltocht in de Skarvheimen, Noorwegen gemaakt. Graag laat ik jullie de foto's zien.
Publiziert von ellen2 18. Oktober 2010 um 22:39 (Fotos:21 | Kommentare:1)
Alicante   T2  
11 Feb 08
Klauteren op Monte Ponoch
Niet velen weten dat achter Benidorm een prachtig berglandschap ligt, met mooie wandelmogelijkheden. Er wordt ook geklommen, maar of dat interessant is, kan ik niet beoordelen. Ik wandel en klauter zo nu en dan met een lokaal wandelclubje met veel expats, de Costa Blanca Mountain Friends...
Publiziert von ellen2 18. Oktober 2010 um 22:14 (Fotos:15)
Piemont   T2  
 
Voettocht door het Val Grande nationaal park
ROUTE De laatste week van september 2010 heb ik een mooie trekking gemaakt in het Val Grande nationaal park. De eerste dag liepen we een dagtocht vanaf Malesco over de Testa Mater en een ten zuiden van deze top gelegen pas (1500 meter stijgen en dalen). De tweede dag startten we de klassieke trekking door het park, van Malesco...
Publiziert von ellen2 18. Oktober 2010 um 18:13 (Fotos:14)
Alle meine Berichte(3)


NKBV zwerftochtenWoon je in Nederland en ben je bergwandelaar, loop dan eens mee met de NKBV zwerftochten. Dit zijn geen begeleide wandeltochten maar pittige weekends die je zo zwaar kan maken als je zelf wil.
Het programma staat op

http://home.hccnet.nl/willem.tilanus/

Nederlandstalig wandelforum Tweevoeter.netEen goed Nederlandstalig wandelforum is WWW.TWEEVOETER.NET, een initiatief van Wessel Zweers. Dit forum is breder dan alleen bergwandelen maar biedt wel leuke en gebruiksvriendelijke mogelijkheden om berichten te plaatsen en albums te publiceren.